S. Sabri BORA

Jüri üyemiz SABRİ BORA 1993 yılında EÜ Ziraat Fakültesi Toprak bölümünü ve 1999 yılında AÜ İktisat Fakültesi Kamu yönetimi bölümünden mezun olmuştur.
Doğal taş sektöründe, doğal taş ihracatı konusunda ve üretim süreçleri ile ilgili yöneticilik yapmıştır. ITO Maden komitesi üyeliği, EİB Urge Kord. Başkanlığı, TİM delegeliği gibi sektörle ilgili sivil toplum örgütlerinde görev yapmıştır. Halen İzmir Mermerciler Derneği ve İstanbul Maden ihracatçılar birliği ile Ege Maden İhracatçılar birliği üyesi olarak sektöre hizmet etmektedir. 
1998 yılından beri Türk doğal taş sektöründe hizmet veren ve 2002 yılından bu güne değin EGE ANTIK MERMER ŞİRKETİNİN Kurucu sahibi olarak dünyanın farklı coğrafyalarında pek çok prestijli  projeler yapmıştır.  
Doğal taş sektöründe sektörün ihracat vizyonuna katkıda bulunmak için ticaret heyetleri ve alım heyetlerine başkanlık yapmış, Türk doğal taşları için yeni pazarlar kazandırma ödülü almıştır.
Çeşitli Çaliştayların ve Kongrelerin düzenleme ve  danışma kurulunda yer almış, çeşitli yarışmalarda jüri üyesi olarak görev almıştır.